Tapahtumat

Vanhan Keuruun alueella tapahtuu läpi vuoden!

Ma 28.6.2021 Vanhan Keuruun kesän avajaiset klo 11.30 alkaen: Koko perheen hyväntuulinen kesätapahtuma, lue lisää!

Vanha Keuruu vartissa -opastukset heinä- ja elokuussa to-la klo 13. Maksuttomat yleisöopastukset alueella, lähtö kivinavetta Kamanan oven edestä (Kangasmannilantie 4, Keuruu)

Vanhan kirkon yleisöopastukset koko kesäkauden ajan torstaisin klo 12. Yleisöopastus sisältyy kirkkorahan hintaan 3€.

Lisää lähiaikojen tapahtumia näet alta, Facebook -sivumme kautta. HUOM! Covid-19 tautitilanteen vuoksi tällä sivulla mainitut tapahtumat voivat muuttua pikaisella aikataululla!

Joka vuosi syyskuun loppupuolella järjestetään alueella suositut Vanhan  Keuruun syysmarkkinat. Syysmarkkinat on tunnelmallinen syyssadon, käsitöiden ja paikallistuotteiden myyntitapahtuma ja vetää pappilan ja kivinavetan pihapiireihin paljon kävijöitä. Vanhan Keuruun syysmarkkinat järjestetään yhteistyössä Keurusseudun partiolaisten kanssa ja heidän kauttaan voi varata myyntipaikan markkinoilta.

Joulukuun puolivälissä Pappilan vanhan kivinavetan, Kamanan ja pihapiirin täyttää Vanhan Keuruun joulutori. Myynnissä on joulun herkkujen lisäksi myös paikallisia tuotteita, käsitöitä ja paljon muuta. Vanhan Keuruun joulutori järjestetään yhteistyössä Keurusseudun partiolaisten kanssa ja heidän kauttaan voi varata myyntipaikan joulutorilta.