Elämyksiä ja tekemistä

Elämyksiä ja tekemistä, niitä on Vanhan Keuruun alue täynnä, isoja ja pieniä, kaikenikäisille sopivia! Me tarjoamme ihanat puitteet kokea mieleenpainuvia hetkiä kera perheen ja ystävien. Siipiratasristeilyistä kanoottiretkiin ja pakopeleistä draamaopastuksiin, Vanha Keuruu tarjoaa niitä kaikkia!

HUOM! Covid-19 tautitilanteen vuoksi tällä sivulla mainitut aukioloajat voivat muuttua! Varmista ajankohtaiset aukioloajat kunkin kohteen kotisivulta.

Maksuton ulkopakopeli “Kapteenin pennoset”

UUTTA! Nyt pääset pelaamaan Vanhan Keuruun alueella uutta ulkopakopeliä! “Kapteenin pennoset” on koko perheelle sopiva ulkoseikkailu, jossa selvitellään kapteeni Viljami Halosen rahojen mysteeriä. Peli sijoittuu Vanhan Keuruun alueelle ja pelaaminen on maksutonta. Klikkaa alla olevaa linkkiä, jotta saat kartan ja pääset aloittamaan pelin!

Pelin tarjoaa: Pappilan Pakopelit
Kangasmannilantie 2, Keuruu
www.vanhakeuruu.fi/ulkopakopeli
puh. 0400 663 689


Pappilan Pakopelit, Escape Room Keuruulla

Pappilan pakopelit

Kaksi uutta, elämyksellistä pakohuonepeliä vanhassa pappilassa! Suljetussa huoneessa tapahtuva pakopeli koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Sopii 2-6 hengen ryhmille: Kaveriporukoille, tyky-päiviin, polttareihin, perheille!

Keuruun vanha pappila, 2. kerros
Kangasmannilantie 2, Keuruu
www.pappilanpidot.fi/pappilan-pakopelit
puh. 0400 663 689


Siipirataslaiva Elias Lönnrot, Keuruu

Siipirataslaiva Elias Lönnrot

Keuruun vehreissä maisemissa risteilee kesäaikaan aito siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot. Nauti Keurusselän sinestä sekä vanhan ajan kiireettömästä tunnelmasta! Laivalla osittain katettu aurinkokansi, kahvio ja A-oikeudet. Saatavana myös kausikortti kesälle 2021!

Keuruun vehreissä maisemissa risteilee kesäaikaan aito siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot. Nauti Keurusselän sinestä sekä vanhan ajan kiireettömästä tunnelmasta! Laivalla osittain katettu aurinkokansi, kahvio ja A-oikeudet. Saatavana myös kausikortti kesälle 2021!

Risteilyt kesällä 2021 (1.-31.7.2021)
ke-la tunnin ja kahden risteilyitä sekä erikoisristeilyitä

Ahtolan satama
Kangasmannilantie 18, Keuruu
Liikennöitsijä: Pappilan Pidot Oy, 0400 663 689
https://pappilanpidot.fi/siipirataslaivaristeilyt


Koko perheen kanootti retki Keuruulla

Kanoottiretki pappilan rannasta

Lähde kanoottiretkelle Keurusselkä-järven upeisiin maisemiin! Päivävuokra on 25 €/kanootti, sisältäen myös polttopuut, kahvipannun sekä kartan ja pelastusliivit. Taukopaikkoja löytyy lähisaaristakin, joten retki soveltuu myös lapsiperheille!

Eräopas Markku Jokela
www.eraopasjokela.fi
puh. 040 544 2976


Polkupyörävuokraus

Tiltaltti Shopissa on vuokrattavana neljä citypyörää, joilla pääset näppärästi tutustumaan Keuruun vehreisiin maisemiin paremmin! Vuokrauspiste on auki Tiltaltti Shopin aukioloaikojen mukaan ja vuokrahinta sisältää pyörän lisäksi kypärän, lukon sekä tavarakorin.

Vuokraus toukokuusta syyskuuhun
10€ /vuorokausi tai 5€ / 4 tuntia

Tiltaltti Shop
Kangasmannilantie 4, Keuruu
www.tiltaltti.fi
puh. 044 911 0188


Keuruun matkailuneuvonta Kamanassa

Keuruun matkailuneuvonta

Keuruun I-piste sijaitsee Tiltaltti Shopin tiloissa, pappilan vanhassa kivinavetassa, Kamanassa. Esitteet, kartat, henkilökohtainen neuvonta ja paikalliset tuliaiset sekä polkupyörävuokrausta (touko-syyskuu).

Avoinna läpi vuoden
ma-pe 11-17, la 11-16

Kesäaukioloajat 2021 (28.6. – 8.8.2021)
ma-la 11-18
(Juhannus suljettu 25.-27.6.2021)

Kangasmannilantie 4, Keuruu
www.visitkeuruu.fi
puh. 040 572 5640


Draamaopas Kaisa-piika, Eila Luopakka, Kameleontti

Kameleontti – Eila Luopakka

Vanhan Keuruun oma draamaopas, Kaisa-piika (Eila Luopakka) kertoo värikkäin tarinoin alueen historiasta ja entisajan elämästä. Eila opastaa myös muissa Keuruun kohteissa, kuten kirjailijakoti Vuorelassa ja Olavi Paavolaisen huvilassa Pekanniemessä. Opastuksen voi tilata yksittäiseen tai useaan kohteeseen, kiertoajeluun tai kävelykierrokselle.

www.kameleontti.fi
puh. 050 366 3029