Elämyksiä ja tekemistä

Elämyksiä ja tekemistä, niitä on Vanhan Keuruun alue täynnä, isoja ja pieniä, kaikenikäisille sopivia! Me tarjoamme ihanat puitteet kokea mieleenpainuvia hetkiä kera perheen ja ystävien. Siipiratasristeilyistä kanoottiretkiin ja pakopeleistä draamaopastuksiin, Vanha Keuruu tarjoaa niitä kaikkia!

Pappilan Pakopelit, Escape Room Keuruulla

Pappilan pakopelit

Kaksi elämyksellistä pakohuonepeliä vanhassa pappilassa! Suljetussa huoneessa tapahtuva pakopeli koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Sopii 2-6 hengen ryhmille: Kaveriporukoille, tyky-päiviin, polttareihin, perheille!

Avoinna läpi vuoden, varaa oma peliaikasi:
www.pappilanpidot.fi/pappilan-pakopelit

Keuruun vanha pappila, 2. kerros
Kangasmannilantie 2, Keuruu
www.pappilanpidot.fi/pappilan-pakopelit
puh. 0400 663 689


Keuruun matkailuneuvonta Kamanassa

Keuruun matkailuneuvonta

Keuruun I-piste sijaitsee Tiltaltti Shopin tiloissa kivinavetta Kamanassa. Esitteet, kartat, henkilökohtainen neuvonta ja paikalliset tuliaiset sekä polkupyörävuokrausta (touko-syyskuu).

Avoinna läpi vuoden vähintään
ma-pe 11-17, la 10-14 (kesä- ja heinäkuun lauantait 11-16)

Tiltaltti Shop, Kivinavetta Kamana
Kangasmannilantie 4, Keuruu
www.visitkeuruu.fi
puh. 040 572 5640


Maksuton ulkopakopeli “Kapteenin pennoset”

Nyt pääset pelaamaan Vanhan Keuruun alueella uutta ulkopakopeliä! “Kapteenin pennoset” on koko perheelle sopiva ulkoseikkailu, jossa selvitellään kapteeni Viljami Halosen rahojen mysteeriä. Peli sijoittuu Vanhan Keuruun alueelle ja pelaaminen on maksutonta. Klikkaa alla olevaa linkkiä, jotta saat kartan ja pääset aloittamaan pelin!

Pelattavissa toukokuusta lokakuuhun!

Pelin tarjoaa: Pappilan Pakopelit
Kangasmannilantie 2, Keuruu
www.vanhakeuruu.fi/ulkopakopeli
puh. 0400 663 689


Draamaopas Kaisa-piika, Eila Luopakka, Kameleontti

Kameleontti – Eila Luopakka

Vanhan Keuruun oma draamaopas, Kaisa-piika (Eila Luopakka) kertoo värikkäin tarinoin alueen historiasta ja entisajan elämästä. Eila opastaa myös muissa Keuruun kohteissa, kuten kirjailijakoti Vuorelassa ja Olavi Paavolaisen huvilassa Pekanniemessä. Opastuksen voi tilata yksittäiseen tai useaan kohteeseen, kiertoajeluun tai kävelykierrokselle.

www.kameleontti.fi
puh. 050 366 3029


Siipirataslaiva Elias Lönnrot, Keuruu

Siipirataslaiva Elias Lönnrot

Keuruun vehreissä maisemissa risteilee kesäaikaan aito siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot. Nauti Keurusselän sinestä sekä vanhan ajan kiireettömästä tunnelmasta! Laivalla osittain katettu aurinkokansi ja kahvio. Liikennöintiä hoitaa kesäkaudella 2023 Hopealinjat.

Kesällä 2023 risteillään kesäkuusta elokuulle
Katso risteilyt, aikataulut ja hintatiedot nettisivulta!

Ahtolan satama
Kangasmannilantie 18, Keuruu
www.hopealinjat.fi
puh. 010 422 5600


Koko perheen kanootti retki Keuruulla

Kanoottiretki pappilan rannasta

Lähde kanoottiretkelle Keurusselkä-järven upeisiin maisemiin! Päivävuokra sisältää halutessasi myös polttopuut, kahvipannun sekä kartan ja pelastusliivit. Taukopaikkoja löytyy lähisaaristakin, joten retki soveltuu myös lapsiperheille!

Eräopas Markku Jokela
www.eraopasjokela.fi
puh. 040 544 2976


Polkupyörävuokraus

Tiltaltti Shopissa on vuokrattavana neljä citypyörää, joilla pääset näppärästi tutustumaan Keuruun vehreisiin maisemiin paremmin! Vuokrauspiste on auki Tiltaltti Shopin aukioloaikojen mukaan ja vuokrahinta sisältää pyörän lisäksi kypärän, lukon sekä tavarakorin.

Vuokraus toukokuusta syyskuuhun
10€ /vuorokausi tai 5€ / 4 tuntia

Tiltaltti Shop, Kivinavetta Kamana
Kangasmannilantie 4, Keuruu
www.tiltaltti.fi
puh. 044 911 0188