Shoppaile

Vanhan Keuruun tunnelmallisissa puodeissa viihdyt ostoksia tehden! Autamme mielellämme Sinua löytämään juuri sopivat kotiinviemiset, olipa mielessäsi sitten paikalliset tuliaiset, antiikkilöydöt tai uusimmat muotituulet. Kaupan päälle saat vielä iloisen hymyn ja hyvän mielen!

Antiikkirenki ostaa ja myy, Keuruu

Antiikkirenki

Tunnelmallinen antiikin osto- ja myyntiliike. Keuruun rautatieaseman makasiinissa myynnissä talonpoikais- ja muuta karumpaa kotimaista tavaraa.

Varmista aukioloajat soittamalla!
Avoinna pääsääntöisesti klo 9.30-14.00

Keuruun rautatieaseman makasiini
Jyväskyläntie 1B, Keuruu
puh. 0400 842 744


Maalaisvakka, Keuruu

Maalaisvakka

Maalaisvakka on kahvio sekä suoramyyntiperiaatteella toimiva lähiruoka- ja käsityöpuoti. Maalaisvakasta voit hankkia päivittäin tuoreet, maistuvat leivonnaiset, kotiruuat ja muut herkut kotiin viemisiksi. Luomu- ja lähituotteet ovat lähellä sydäntämme. Avoinna läpi vuoden, kesällä jopa sunnuntaisin ja aukioloaikojen ulkopuolellakin voi käydä kokeilemassa onko ovi auki!

Avoinna läpi vuoden
ma-pe 10-17, la 10-15

Keuruuntie 2, Keuruu
www.facebook.com/maalaisvakka
puh. 040 357 3530


Navikkapuoti Keuruu

Navikka puoti

Navikka Toimintakeskuksen tehtaanmyymälä. Käsintehtyjä keuruulaisia lahjoja arkeen ja juhlaan! Mökkiläisten toivelahjat, sisustustuotteet, puu- ja tekstiilituotteet, matkamuistot.

Avoinna läpi vuoden
ma-pe 10-16.30

Keuruuntie 7, Keuruu
www.keuruu.fi
puh. 040 5259 548


Annulin aitta

Annulin suositusta kesäpuodista löydät uniikkeja, kotimaisia asuja sekä paljon ihastuttavia pellavavaatteita monessa eri koossa!

Kesän 2024 tiedot päivitetään mahdollisimman pian!

Pappilan piha-aitta
Kangasmannilantie 2, Keuruu
puh. 040 5464213


Kamana kirppis, Keuruu

Kesäkirppis

Kirppisaitoissa myynnissä kesäaikaan mm. lasten ja aikuisten vaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja, astioita sekä paljon erilaista kodintavaraa. Vain käteismaksu (ei korttimaksua)!

Kesän 2024 tiedot päivitetään mahdollisimman pian!

Kivinavetta Kamanan piha-aitat, Justus- ja Alina-aitat
Kangasmannilantie 4, Keuruu
puh. 044 911 0188