Ulkopakopeli “Laivakapteenin pennoset”

TULOSSA KESÄLLE 2021! Pappilan Pakopelien ilmainen kaupunkiseikkailu ”Laivakapteenin pennoset” pelattavissa historiallisen vanhan Keuruun alueella!

Aikoinaan laivakapteeni Viljami Halonen rantautui Elias Lönnrötilla Keuruun satamaan. Mies oli tunnettu tarkan markan vartija, mutta huhu kertoi hänen eräänä päivänä suorastaan heitelleen hilkkuja ja viskoneen vintsoja pitkin kirkonkylää. Miksi kapteeni yltyi tuhlaamaan pennosensa? Mihin hän rahansa käytti? Ota selvää, mitä kapteenilla oli mielessään! Tämä ulkoseikkailu on maksuton ja sopii koko perheelle!

“Laivakapteenin pennoset” on maksuton, koko perheelle sopivat kaupunkiseikkailu, jonka rastit sijaitsevat Vanhan Keuruun historiallisessa ympäristössä. Tältä sivulta tulostettavan tai Pappilasta noudettavan kartan avulla pelaajat voivat itsenäisesti kiertää kierroksen omaan tahtiin ja ratkoa rasteille asetetut arvoitukset. Kierros avautuu kahdessa osassa, joista pienempi, Hilkun kierros, aukeaa jo juhannukseksi 2021. Hilkun kierros on osa suurempaa reittiä, Vintsan kierrosta, joka on pelattavissa heinäkuun lopussa.

Pysy kuulolla! Kartta ja tarkemmat peliohjeet tulevat tälle sivulle, kun peli on julkistettu!