Elämyksiä ja tekemistä

Elämyksiä ja tekemistä, niitä on Vanhan Keuruun alue täynnä, isoja ja pieniä kaikenikäisille! Me tarjoamme ihanat puitteet kokea mieleenpainuvia hetkiä kera perheen ja ystävien. Pakopeleistä kanoottiretkiin ja tatuoinneista draamaopastuksiin, Vanha Keuruu tarjoaa niitä kaikkia!

 

Pappilan pakopelit

Kaksi uutta, elämyksellistä pakohuonepeliä vanhassa pappilassa! Suljetussa huoneessa tapahtuva pakopeli koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Sopii 2-6 hengen ryhmille: Kaveriporukoille, tyky-päiviin, polttareihin, perheille!

Keuruun vanha pappila, 2. kerros
Kangasmannilantie 2, Keuruu
www.pappilanpidot.fi/pappilan-pakopelit
puh. 0400 663 689

JessInk Tattoos

Pappilan vanhassa kivinavetassa palvelee tatuointitaiteilija Jessica Ojan nuorekas ja raikas tatuointistudio JessInk Tattoos. Myös hennatatuointeja, kysy lisää!

Pappilan vanha kivinavetta, Kamana
Kangasmannilantie 4, Keuruu
www.jessink.net
jessinktattoos@gmail.com

 

Kameleontti – Eila Luopakka

Vanhan Keuruun oma draamaopas, Kaisa-piika (Eila Luopakka) kertoo värikkäin tarinoin alueen historiasta ja entisajan elämästä. Eila opastaa myös muissa Keuruun kohteissa, kuten kirjailijakoti Vuorelassa ja Olavi Paavolaisen huvilassa Pekanniemessä. Opastuksen voi tilata yksittäiseen tai useaan kohteeseen, kiertoajeluun tai kävelykierrokselle.

www.kameleontti.fi
puh. 050 366 3029

Keuruun matkailuneuvonta Kamanassa

Keuruun matkailuneuvonta

Keuruun I-piste sijaitsee Tiltaltti Shopin tiloissa, pappilan vanhassa kivinavetassa, Kamanassa. Esitteet, kartat, henkilökohtainen neuvonta ja paikalliset tuliaiset sekä polkupyörävuokrausta (touko-syyskuu).

Avoinna ympäri vuoden
ma-to 11-17, pe 11-18, la 11-15

Kangasmannilantie 4, Keuruu
www.visitkeuruu.fi
puh. 040 572 5640

Kanoottiretki pappilan rannasta

Lähde kanoottiretkelle Keurusselän sineen! Päivävuokra on 25 €/kanootti, sisältäen myös polttopuut, kahvipannun sekä kartan ja pelastusliivit. Taukopaikkoja löytyy lähisaaristakin, joten retki soveltuu myös lapsiperheille!

Eräopas Markku Jokela
www.eraopasjokela.fi
puh. 040 544 2976

Siipiratasalus Elias Lönnrot

Keuruun vehreissä maisemissa risteilee kesäaikaan aito siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot. Nauti Keurusselän sinestä ja vanhan ajan kiireettömästä tunnelmasta! Laiva poikkeaa Ahtolan satamaan, joka on osa Vanhan Keuruun aluetta. Katso kesän aikataulut alla olevasta linkistä.

Ahtolan satama
Kangasmannilantie 18, Keuruu
www.hotellikeurusselka.fi/risteilyt
puh. 014 75100