Elämyksiä ja tekemistä

Elämyksiä ja tekemistä, niitä on Vanhan Keuruun alue täynnä, isoja ja pieniä kaikenikäisille! Me tarjoamme ihanat puitteet kokea mieleenpainuvia hetkiä kera perheen ja ystävien. Pakopeleistä kanoottiretkiin ja tatuoinneista draamaopastuksiin, Vanha Keuruu tarjoaa niitä kaikkia!

 

Pappilan pakopelit

Kaksi uutta, elämyksellistä pakohuonepeliä vanhassa pappilassa! Suljetussa huoneessa tapahtuva pakopeli koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Sopii 2-5 hengen ryhmille: Kaveriporukoille, tyky-päiviin, polttareihin, perheille!

Keuruun vanha pappila, 2. kerros
Kangasmannilantie 2, Keuruu
www.pappilanpidot.fi
puh. 0400 663 689

JessInk Tattoos

Uusin tulokas pappilan vanhassa kivinavetassa on nuorekas ja raikas tatuointistudio JessInk Tattoos. Myös hennatatuointeja, kysy lisää!

Pappilan vanha kivinavetta, Kamana
Kangasmannilantie 4, Keuruu
www.jessink.net
jessinktattoos@gmail.com

 

Kameleontti – Eila Luopakka

Vanhan Keuruun oma draamaopas, Kaisa-piika (Eila Luopakka) kertoo värikkäin tarinoin alueen historiasta ja entisajan elämästä. Eila opastaa myös muissa Keuruun kohteissa, kuten. kirjailijakoti Vuorelassa ja Olavi Paavolaisen huvilassa Pekanniemessä. Opastuksen voi tilata yksittäiseen tai useaan kohteeseen, kiertoajeluun tai kävelykierrokselle.

www.kameleontti.fi
puh. 050 366 3029

Keuruun matkailuneuvonta

Keuruun I-piste sijaitsee Keuruun keskustassa samoissa tiloissa Navikka Puodin kanssa. Esitteet, kartat, henkilökohtainen neuvonta ja matkamuistot sekä polkupyörävuokrausta (touko-syyskuu). Käynti infoon ja puotiin Keuruuntien puolelta. 

Avoinna ympäri vuoden
ma-pe 10-16.30

Keuruuntie 7, Keuruu
www.visitkeuruu.fi
puh. 040 572 5640

Kanoottiretki pappilan rannasta

Lähde kanoottiretkelle Keurusselän sineen! Päivävuokra on 25 €/kanootti, sisältäen myös polttopuut, kahvipannun sekä kartan ja pelastusliivit. Taukopaikkoja löytyy lähisaaristakin, joten retki soveltuu myös lapsiperheille!

Eräopas Markku Jokela
www.eraopasjokela.fi
puh. 040 544 2976

Siipiratasalus Elias Lönnrot

Keuruun vehreissä maisemissa risteilee kesäaikaan aito siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot. Nauti Keurusselän sinestä ja vanhan ajan kiireettömästä tunnelmasta! Laiva poikkeaa Ahtolan satamaan, joka on osa Vanhan Keuruun aluetta. Katso kesän aikataulut alla olevasta linkistä.

Ahtolan satama
Kangasmannilantie 18, Keuruu
www.hotellikeurusselka.fi/risteilyt
puh. 014 75100